Brunch på trevliga Griffins´ Steakhouse

När man kliver in genom entré till Griffins´ Steakhouse blir det nästan som att känna sig som att komma till ett varmt, trevligt och härligt vardagsrum. Här finns udda härliga sammetsstolar, djupa soffor och en mysig bar, där man verkligen får den här ”hemma hos känslan”.  Sen att personalen och servicen är tipp topp och maten är utsökt för ju inte saken sämre.

Vi firar snart 12 årig bröllopsdag och passade på att boka in en brunch på Griffins´ Steakhouse för hela familjen. För det är ju naturligtvis något som måste firas.

Här erbjuds en fin brunch där de serverar förrätterna och varmrätterna á la carte direkt till bordet och sedan får man själv gå och plocka en massa gott på dessertbuffén efteråt.

Förrätter

Till förrätter kom det in fyra olika rätter och det var Pulled beef sliders , Asiatisk råbiff , Tonfisktartar och sist men inte minst svampfritters.  Det ser kanske lite ut, men det var alldeles lagom med fyra minrätter till förrätt.

Varmrätter

Till varmrätt kom det in en riktigt fin ”grillbricka” med Grillad flankstek, Chiligrillad kyckling,  Kryddsotad lax och grillade tomater. Till allt detta gott fick man flera olika goda tillbehör som Parmesanstuvad majs med jalapeño,  Cruditésallad & grönsallad, Pommes frites,  Bearnaisesås, rödvinssås & tryffelmajonnäs. Så ja, man var ju riktigt mätt efteråt.

Dessertbuffé

På deras välfyllda dessertbufféer kunde man äta alltifrån klassiker som Crème brûlée till godsaker med inspiration från våra skogar såsom blåbärspaj & hjortronkakor. Det fanns även goda brownies, chokladbollar, choklad och färsk frukt. Desserterna serverades i små miniskålar, så det kändes både fräscht och var fint.

Öppettider och priser

Brunchen serveras på lördagar klockan 12-16. Boka bord innan är att rekommendera.

Priset var 375 kr /pp, sen tillkommer dryck.
Griffins’ följer noga de restriktioner som gäller i samhället och jobbar hårt för att man som gäst skall känna sig trygg och bekväm.

Hitta hit

Restaurangen ligger väldigt centralt precis bredvid centralstationen.

Klarabergsviadukten 67
 Stockholm

 

Önskar du tips på andra bruncher, så har jag ätit mig igenom en del av Stockholms utbud av bruncher. Men denna ska man definitivt välja om man gillar grillat.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *