Bonnie´s Brunch på Bank Hotel

Stockholm har verkligen många trevliga brunchställen. Men en brunch som verkligen var riktigt bra och låg i en mysig lokal var Bank Hotels restaurang Bonnie´s. 

Bonnie’s, ligger i  den gamla bankhallen och här kan man njuta av god mat och dryck i en livlig atmosfär. Här slår man sig ner under det imponerande glastaket som har sex meters takhöjd och upplever när gammalt blir till nytt och njuter förhoppningsvis i trevligt sällskap av både atmosfären och god mat.

 

Lazy Breakfast and Bubbles

Under det höga glastaket väcks den gamla bankhallen till liv med en kulinarisk upplevelse. Hit kan man gå och njuta av en trevlig brunch eller Lazy Breakfast and Bubbles som det också kallas Här kan man äta en  fantastisk buffé, där det ingår samt färska juicer, kaffe, te och dessutom ett glas champagne med eller utan alkohol.

Buffé och á la carte brunch

Man får plocka hur mycket man vill av den gedigna buffén, och som om det inte vore tillräckligt, så erbjuds en trevlig á la carte meny,  där man kunde välja mellan alltifrån olika sorters äggrätter såsom Eggs benedict, Eggs Royals, Omeletter till Chia pudding och Overnight oats.

Det fanns många fräscha olika juicer och smoothies och man kunde beställa cappuccinos för endast 450 kr, då  ingår även ett glas champagne. Det var verkligen en fin brunch och ett trevligt pre-firande av Diana, som snart fyller år. Hit går jag gärna igen.

Brunchen serveras på lördagar och söndagar kl, 11.00 – 15.30. Boka bord, för det är väldigt populärt.

Hitta hit

Arsenalsgatan 6,  Stockholm.

Närmaste T-bana är Kungsträdgården

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *