Invigning av Yoump Arninge

Igår var vi på invigningen av nya Yoump Arninge som slog upp dörrarna idag för allmänheten.

Yoump är en stor sport- och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Det passar såväl för småbarn som för stora barn och vuxna.

Rörelseglädje

Det finns ett stort urval av olika aktiviteter och olika sorters trampoliner att hoppa på eller ifrån. Här nedan kommer några av våra favoriter.

Min yngsta son gillar att bara hoppa studsmatta om och om igen.  Medan min äldsta son helst bara vill göra volter av alla olika dess slag och lära sig mer och mer.

Klättervägg

De hade även flera olika klätterväggar att klättra på, som hade olika funktioner och man kan göra det på tid eller samla poäng.

Foampit

En annan rolig aktivitet var deras foampit när man landar i ett hav av skumgummi. Här kunde man även hoppa ner eller gå balans och ramla rakt ner i detta skumgummihav. Eller leka gladiatorerna och brottas med en skumgummipinne. Det är riktigt svårt att hålla balansen och hålla sig kvar, men galet roligt!

Sportscamp

På jullovet gick min äldsta son en Sportscamp på Yoump i Kungens Kurva tillsammans med en kompis, som han tyckte var riktigt bra och roligt. Den är i tre dagar på loven och han är redan anmäld och ska gå den även på sportlovet, för att det var riktigt lyckat på jullovet.

Priser och öppettider

Det kostar från 149 kr / person / timme beroende på om man bokar online eller köper entré på plats. Sedan tillkommer ”hoppstrumpor” för 49 kr om man inte har det sedan tidigare.

De har öppet må-fred 14-20, lördagar 10-19 och söndagar 10-18.

Hitta hit

Saluvägen 10 i Arninge Köpcenter som ligger i Täby.

 

Flera Youmps

Vi har tidigare besökt Yoump ute på Värmdö och i Kungens Kurva.  Men de har anläggningar på flera ställen runtom i Sverige.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *