Goda Tapas på Taperian

Det har väl inte undgått någon att jag älskar tapas och Spanien för den delen.

Nu när jag inte reser i samma utsträckning som tidigare får man hitta på andra sysselsättningar. Mat och dryck har alltid varit ett stort intresse hos mig och jag går gärna på nya restauranger.

I höstas hittade jag en trevlig tapas restaurang väldigt nära där jag bor.

Taperian

Det var Taperian som jag har passerat flera gånger som jag och mina tjejkompisar gled in på en mörk och kall höstkväll.

Det visade sig vara en riktigt bra tapas restaurang, med flera olika sorters goda tapas. Mina favoriter blev vitlöksräkorna, ostarna och pimentos de pardon. Deras ljusa sangria var också riktigt läskande och god.

Hitta hit

Närmast T-bana Kristineberg eller Stadshagen.
Franzéngatan 74
112 16 Stockholm (Horsnberg )

 

Ät billigare med TheFork

För knappt ett år sedan laddade jag ner appen TheFork som ger upp till 50 % rabatt på maten på olika restauranger. Det var en vän som jobbar på en restaurang som rekommenderade mig den. Så just denna kvällen hade jag också bokat bord via TheFork och vi fick 50 % på maten å menyn. Drycker brukar inte ingå i erbjudandet.

Boka med koden 7F84E4E3 på TheFork & få 1000 Yums dvs. 200kr bonusrabatt att njuta av på en framtida måltid!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *