Prisvärd tjejmiddag på The Meat i Stockholm

Trots att det är pandemi tycker jag att man måste tänka på de som behöver en mest. Hoppas inte fler företag går i konkurs och fler personer blir arbetslösa nu. Resebranschen och hotell- och restaurang branschen är mest drabbade i dessa tider. Eftersom jag själv blev drabbad tänker jag också på andra.

Jag går gärna ut och äter lunch eller middag och sponsrar restaurangägare. Men naturligtvis följer jag de riktlinjer som finns. Tvättar händerna noggrant, håller avstånd och går inte hemifrån om jag känner det minsta symptomet osv.

Peppar peppar ta i trä så har jag varit extremt frisk sedan pandemin kom och även testat covid -19 negativt x antal gånger senaste månaderna.

Sydamerikanska influencer

Jag och Diana var på The Meat och åt middag i veckan, för första gången. Det visade sig vara ett riktigt bra val. De erbjuder främst en meny med influenser från Sydamerika med mycket grillad mat.
Utöver detta så har The Meat även en variation av olika viner samt infuserade cocktails som är inspirerade från Sydamerika.

Små rätter och varmrätter

De har en riktigt trevlig och varierande meny. Jag åt deras BUENOS AIRES FAJITAS, som serveras med grönsaker frästa i het panna och tortilla, vitlök, jalapeños, guacamole, salsa, gräddfil. Jag valde att äta den med kyckling, men det fanns naturligtvis andra alternativ också.

Diana åt två olika smårätter FRÄSTA JÄTTERÄKOR   med Vitlök och Chiliaioli och LA VACA LOCA som var två oxfilespett med salsa verde. Två smårätter var också lagom middag, om man ville få plats med lite efterrätt.

Desserter

Till dessert delade vi på en chokladfondant. Den var riktigt god precis så rinnande och bra som en chokladfondant ska vara.

 

Hitta hit

Vasagatan 7 precis vid Centralstationen i Stockholm.

Ät billigare med TheFork

För knappt ett år sedan laddade jag ner appen TheFork som ger upp till 50 % rabatt på maten på olika restauranger. Det var en vän som jobbar på en restaurang som rekommenderade mig den. Så just denna kvällen hade jag också bokat bord via TheFork och vi fick 50 % på maten å menyn. Drycker brukar inte ingå i erbjudandet.

Boka med koden 7F84E4E3 på TheFork & få 1000 Yums dvs. 200kr bonusrabatt att njuta av på en framtida måltid!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *