Att lära sig åka snowboard snabbt

Min äldsta son har länge tjatat om att få åka snowboard och vi har alltid sagt nej. Dels för att vi alltid hyrt skidutrustning i flera dagar och det kostar ju en slant att hyra både snowboard och snowboardskor. Och dels för att jag själv testade att åka snowboard när jag var ung och tyckte det var super svårt. Jag ramlade och ramlade och hade sen ont i min svanskota i flera veckor.

I helgen när vi var i Järvsö lovade vi honom att efter lunchen så går vi och hyr en snowboard. Och tänkte då blir det kanske bara en halvdag av ingen skidåkning.

Öva i barnbacken

Sagt och gjort han gick med glädje till hyrshoppen åkte upp för barnbacken och åkte ner. Visst ramlade han ett par gånger. Men upp och ner några gånger och sen satt det.

Upp på toppen

Sen hängde han med oss upp på toppen i Järvsöbacken och han svävade ner. Om och om igen…

Jag är så sjukt imponerad och stolt över honom. Han har så sjukt lätt för att lära sig. Och har ett enormt tålamod när något är roligt.

Jag minns verkligen hur svårt det var att åka snowboard, men det var verkligen hans grej.

Har du åkt snowboard någon gång?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *