Ett fint födelsedags firande

Vanligtvis brukar vi försöka resa bort när jag fyller år. Förra året firande vi storslaget i Österrike. Jag hann faktiskt med två Alperna resor förra året i januari också, men fyllde ju jämt, så ville fira ordentligt.  Några år tidigare har vi även åkt skidor i Serbien i januari. Jag brukar alltid försöka få ledigt i januari. Men på grund av pandemin har vi bestämt oss för att vara i Sverige i år.

LyxigtSparadiset

I år lyxade jag till med att gå på Sparadiset.  De har flera olika dagspan i Stockholm och jag besöker ofta Sparadiset i Fridhemsplan, som är närmast mig. Här har de ett stort urval av olika sorters behandlingar och en infrabastu, som jag är sugen på att testa nästa gång.

Skön ansiktsbehandling

Det enda jag önskar mig när jag fyller år är egentligen pengar att unna mig lyx själv. Så i år lyxade jag till det med en NBE-1000 Morning Glow Face Lift. Det var en härlig behandling där de använder Nannics NBE 1000 som via radiofrekvens lyfter och stramar upp huden. De börjar behandlingen med rengöring och hudanalys. Sedan följer en enzympeel som effektivt tar bort döda hudceller, medan enzympeelen verkar får man njuta av en skön nackmassage. Därefter följer sekvensen med radiofrekvens – en helt ljuvlig känsla som känns som en varm, len sten som med svepande rörelser ger en lång, lyxig ansiktsmassage. En riktigt lyxig behandling, som jag kan rekommendera.

Litet firande hemma

På eftermiddagen kom min svägerska med barn och svärmor och firade mig litegrann. Det blev pulkaåkning utomhus och sen avslutade vi med lite ost och kex och ett gott chenin blanc vin som jag hittat från Drostdy Hof. Gott vin, trevligt sällskap och en ansiktsbehandling. Det kunde med andra ord inte bli en bättre födelsedag.

Hemmagjord tårta

Dagen till ära gjorde min yngsta son en jätte fin blå stjärntårta åt sin mamma också. Den är gjord helt från grunden utan ägg och mjölkprotein och jag måste faktiskt säga att den blev riktigt god – älskade unge.

Snart väntar lite firande med skidåkning till helgen och ni får naturligtvis hänga med på min instagram @liniztravel 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *