Sawadee Thai Restaurant & Bar på Gran Canaria

Mysigaste Thairestaurangen på ön

När man är på Gran Canaria en längre tid kanske det är trevligt att äta något annat än kanarisk mat. Min väninna som bor på Gran Canaria tog med mig till en riktigt mysig Thai restaurang i San Agustin igår som heter Sawadee Thai Restaurant & Bar.

Mys i en igloo / bubbla i solnedgången

Det var verkligen en super trevlig restaurang som var riktigt Thailands inspirerad. Jag kan tänka mig att när det är ännu varmare ute så ger den ännu mer Thailands känsla.

Vi hade bokat bord i en liten Igloo eller bubbla till kl 18:00, så vi fick se restaurangen i både ljuset i solnedgången, liksom i mörkret. Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga.

Jag och min väninna tyckte det mesta på menyn lät väldigt gott. Så valet för oss föll på en rätt som hette Sa-Wa-Dee Fusion mix som var för minst 2 personer, som vi delade på.

I den rätten fick man fyra olika Thairätter. Det var Phai Thai som är min favorit, en green curry rätt så fick man välja om man ville ha kött, kyckling, räkor eller grönsaker i den. Sedan ingick Thai Fried Rice med grönsaker och Stir Fry med grönsaker.

Det var verkligen så gott och räckte utmärkt för oss två. Vi orkade inte end äta upp allt.

En kall Singha i värmen

Thai mat och en singha i solnedgången, kan det bli trevligare?!

Tips – boka bord

Boka bord i förväg för restaurangen var väldigt populär, speciellt om du vill sitta i en igloo.

Om man bokade bord och gick före klockan 20 fick man även 10% rabatt på menyn.

Hitta hit

Restaurangen ligger i centrala San Agustin.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *