Träningsresor – Aktiva semestrar

Balans i livet

Nytt år och nya möjligheter tänker många. Jag lever alltid för balans i livet året om. För mig är det helt naturligt att träna 4-7 gånger per vecka. Det är heller ingen utmaning för mig att träna på semestern. Jag ser det nästan tvärtom. Ledighet betyder ännu mer tid till träning. Ett härligt sätt att upptäcka ett nytt resmål på.

Aktiva resor

Oavsett om jag reser ensam eller med familjen, utomlands eller i Sverige, så ser jag till att träna. Det kan vara att ta med familjen på en lång promenad – upptäcksfärd. Springa längs havet eller gå till hotellets gym.

Nyligen när vi var på Gran Canaria lyckades jag skrapa ihop sex träningspass på en vecka. Det blev alltså någon form av träning varje dag. Så härligt. Jag varvade promenader eller en joggingtur längs havet med några pass styrka på gymmet.

Älskar strandpromenader

Det bästa med resor utomlands är att kunna promenera eller springa på strandpromenader längs havet. Det är verkligen något extra härligt och speciellt.

Brukar du träna när du reser?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.