Rörelseglädje och Wintercamp på Yoump

När man har två aktiva söner älskar man nog all form av rörelse gärna i kombinerat mycket glädje. Yoump har verkligen blivit en favorit hos mina barn och jag tycker det är en perfekt helg- eller lovaktivitet. För att röra på sig dagligen är verkligen bra för alla.

Yoump Winter Camp

Nu under jullovet arrangerar Yoump ett läger – Winter Camp. Winter Camp passar barn i åldern 7-13 år och inga förkunskaper krävs, vilket också är bra. Deras instruktörer lägger träningen på individuell nivå och dessutom ingår ett matigt mellanmål. Min äldsta son ser så galet mycket fram emot nästa vecka, när jag har anmält honom på detta.

Passar stora som små

Yoump passar verkligen både stora och små. När vi var där senast i november, hoppade jag minst lika mycket som barnen. Jag måste erkänna att det är galet roligt och grymt bra träning. Min yngsta älskar deras parkour bana och äldsta sonen vill helst bara göra volter….så jag undrar ju vad som kommer här näst, vad han kommer att lära sig på Winter Camp nästa vecka. I somras var vi med och spelade in deras reklamfilm, vilket var en stor ära.

Hitta hit

Månskärsvägen 1, Kungens Kurva i Stockholm Men Yoump finns även i flera städer i Sverige.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.