En annorlunda Julafton 2020 på Ocean Beach Club Gran Canaria

Det blev en annorlunda, men riktigt fin jul trots (Corona år) 2020.

Min yngsta son vaknade på julaftons morgonen och sa, Mamma har Tomten varit här och ja sa nej. Men sa vi går ut på balkongen och tittar om vi ser Tomten. Lyckligtvis så ser vi Tomten precis spatsera mellan poolerna på hotellet.

Morgonbesök av Tomten

Några minuter senare knackar det på vår dörr och Tomten kommer med en påse med julklappar åt barnen. Gissa om de blev glada.

Jullöpning till Puerto Rico

Efter julefrukosten hade jag bestämt med några andra pappor att visa dem min löprunda till Amadores stranden. Men de gick så himla bra, så vi sprang vidare till Puerto Rico i stället och fick ihop nästan en mils löpning på morgonen.

Roliga juliga aktiviteter i Miniland

Hela dagen lång var det många roliga aktiviteter för både stora och små med jultema. Lollo och Bernie kom till miniland med

Jullunchen

Jullunchen blev typiskt spansk med tapas och avokado sallad med räkor. Fräscht och gott och nej… jag saknade inte det svenska julbordet. Jag tror nästan julen utomlands blivit en tradition numera. Andra gången gillt med familjen och flera gånger för mig sedan reseledartiden.

Sol, hav, strand, pool

Hela dagen gick i solens tecken med strålande väder. Barnen varvade mellan bad i havet och bad i poolen. Lyxen när man bor precis vid stranden.

Juligt minidisco både i poolen ochkvällen runt granen

På dagen blev det juligt minidisco i poolen. Och på kvällen juligt minidisco inomhus med dans kring julgranen och ännu en träff med Tomten.

6-rätters julmiddag på hotellets restaurang

På kvällen hade hotellets restaurang ordnat med 6 rätters middag, som startades med en god fördrink.

Olika förrätter

Sedan serverades två olika förrätter. Min förrätt blev salladen ovan med räkor.

Till varmrätt blev det både fisk och kött.

Desserten var en Caramel Parafait med nogaut och russin. Till alla sex rätterna serverades både ett riktigt gott vitt och rött vin.

De hade verkligen fixat fint och det blev en oförglömlig julafton.

Hur firade du jul?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.