Meson Las Lanzas – En trevlig tapas restaurang på Teneriffa

I helgen var jag ju på Tenerife på en blixtvisit. Jag blev så himla glad att komma hit igen, för jag bodde nämligen på Teneriffa 2001/2002 i nästan 1 år, så det är alltid roligt att se hur det ser ut nu och minnas tillbaks.

Så visade det sig att både hotellet och denna restaurang låg precis i det lägenhetskomplexet, som jag bodde i sommaren 2001.

Trevlig tapas restaurang

Vi bokade bord på en mycket trevlig liten kanarisk taverna på kvällen. De hade både tapas rätter liksom andra större rätter som kött och fisk.

På Kanarieöarna följer de också sina regler noggrant och man fick sitta Max 4 personer tillsammans vid ett bord. I vårt sällskap var vi 9 personer och fick då dela upp oss på tre olika bord.

Jag och en av mina kollegor satt själva och vi bestämde oss för att beställa olika tapas rätter att dels på. Mina favoriter är verkligen deras vitlöksfrästa räkor. Sedan blev det en stor sallad och friterad ost med någon blåbärsås. Super gott!

Hitta hit

Restaurangen ligger ett stenkast från Guardia Civil (polisstationen) och Hospiten (sjukhuset) i Playa de Las Américas.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.