Glad Lucia från Teneriffa

Det blev en Lucia morgon på Teneriffa i år. Jag blir lika glad varje gång jag gör ett covid-19 test och det är negativt. Det är ju kravet numera för att kunna flyga / resa till Kanarieöarna. Man måste kunna uppvisa ett negativt test. Så inför varje flygning tar vi det.

Jag kom till Teneriffa igår eftermiddag efter en tur till Gran Canaria och sedan vidare till grannön.

Härlig morgonrunda på stranden

Luciamorgonen fick starta med en härlig morgonpromenad i värmen. Solen lös med sin frånvaro men när det är 22-23 grader varmt vid 9-snåret är det ju riktigt härligt ändå. Betydligt varmare än mina promenader hemma i Stocholm.

Luciafrukost vid poolen

Efter morgonrundan blev det en riktigt god frulle vid poolen med en vän.

Det blev en annorlunda men fin luciadag. Nu är det dags att hoppa i uniformen och vem vet kanske blir det ett luciatåg någonstans…

Barnens Luciafirande är imorgon på förskolan och skolan, men i år får ju inga föräldrar vara med an förklarliga skäl.

Hur har du firat Lucia? Ha en fin Luciadag.

Spana också in

1 kommentar

  1. bara att se solen blir man ju överlycklig av. Du får ta ut barnen och lussa utomhus med grannarna när ni är hemma igen! Dåligt med luciatåg här på Malta men finns glögg och pepparkakor i Svenskaffären samt mängder av julpynt så ändå bra stämning. Och Luciamorgon kunde man ändå se på svtplay.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *