Three Martini Brunch på Ellery Beach House på Lidingö

I höstas besökte jag Ellery Beach House för första gången.  Det är Stockholms nyaste hideaway och enda Beach Resort. Citylivet känns långt borta när man är här ute i det lantliga landskapet längst ut på Elfviks udde på Lidingö. Detta är ESS-groups senaste destination och den första i Stockholm. Denna härliga destination gav mig minst sagt mersmak. Hit ville jag verkligen igen och igen….

Three Martini Brunch

Så när de hade premiär för sin brunch ville jag såklart åka ut hit igen och avnjuta god mat och dryck. Deras Three Martini Brunch på Restaurang Palmers går i tre serveringar, med fläktar från Medelhavet. Det är verkligen en social tillställning där det ska smakas, sippas och snackas.  Riktigt njutbart.

Förrätter Rip, Dip & Cheese

Den inleds med en Rip, Dip & Cheese, med crudité och pickles, hummus, falafel, babaganoush, pita, fetaost, and mmm darling, you just gotta try it, så himla gott och mycket mat.

Varmrätter

Till varmrätt fick man välja mellan fyra olika rätter . Men mitt val föll på en SHRIMP “PILPIL” Chili, Browned Butter, Sivri Peppers, Chervil  som var riktigt goda räkor med mycket smak. Maken valde en SMOKEY BRISKET “BBQ” Cumin, Cauliflower, Marjoram, Smokey Mayo, som passade honom fint i smaken.

Vår lilla ägg- och mjölk allergiska son fick sötpotatis pommes, kyckling och grönsaker och var hur nöjd som helst med det.

Dessert

Brunch festen avrundas med en perfekt dessert, it’s chocolaty and salty and caramelly and just perfect. En socker bomb de luxe, men så gott.

Tre varierande smakupplevelser, men verkligen SÅ gott.

 

Hitta hit

Ellery Beach House, Elfviks Udde ute på  Lidingö.

Man kan ta direkt buss 204 från Ropsten som tar ca 20-25 minuter dit.

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *