Brunchkryssning i Stockholms Skärgård

Brunchkryssning i Stockholm

Varje lördag och söndag kl 12.00 lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms vackra skärgård.

På S/S Stockholm ser dem brunchen som ett levande projekt som ändras efter säsong, trender, smak och kockarnas fantasi. De lägger stor vikt vid det gröna och hälsosamma och har ett hållbart tänk kring fisk och kött.

 

Förrättsbuffé

På menyn finns allt från klassiska rätter som sill, Janssons frestele och köttbullar till fräscha sallader, kallskuret, ostar och veganska rätter. Förrätterna var ett spännande och trevligt urval av olika sorters kalla och även ett flertal gröna alternativ.

Brunchen dukas fram som vanlig,  men man bjuds upp ett bord i taget till buffén för att undvika köer. Serveringbesticken och uppläggningsfaten byts ut ofta. De tar även emot färre gäster så passa på att boka för att säkra er brunch i skärgården. Här har man nöjet att ta brucnhen till en högre nivå och få njuta av Stockholms skärgård samtidigt som man äter. Win win!

Varmrätter

Till varmrätter var det flera klassiska rätter så som köttbullar, prinskorv, janson och omelette. Men även vegobullar, pasta och riktigt goda och starka kycklingspett med jordnötssås och chili fanns på brunchbordet.

Dessertbuffé

Sist men inte minst allt gott på dessertbordet. Deras Rocky Road var ju verkligen to die for….vågar jag säga att jag var tvungen att ta om….Det finns också många andra godsaker och brunchfavoriter som varierar under året. All mat tillagas ombord med ett handplockat urval av kvalitativa råvaror.

De hade även ett urval av godis, färska frukter och en liten buffé av ostar och marmelad.

Min yngsta son är ju allergisk mor mjölkprotein och ägg, så han fick sorbetglass med bär istället och var super nöjd med det.

 

Vacker sightseeing i skärgården

Som en extra bonus får man ju puttra runt i Stockholms vackra skärgård. Man åker till Vaxholm och tillbaka, så det är verkligen en fin tur. Och på vägen hemåt får man ju dessutom njuta av en vacker solnedgång, om  man har tur med vädret.

Dagar och priser

Söndagsbrunch i  november kostar endast 495 kr. Lördagar något dyrare.

Hitta hit; Nybrokajen, Strandvägen, Stockholm.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *