Brunch på Boketto på Blique by Nobis med barnpassning

Jakten på den bästa brunchen i Stockholm fortsätter. Att gå ut och äta brunch är något som verkligen är väldigt gott och trevligt. Ett riktigt mysigt helgnöje, då bruncher oftast serveras just på helgerna. I dessa covid-19 tider har flera restauranger börjat med á la carte bruncher istället för buffér och då kan man verkligen beställa in det man verkligen gillar och får en större riklig portion.

Avocado Toast Fried Egg Sriracha, Po Boy Korean Fried Chichen och Banana Waffle Sandwich är en del av vad som serveras smarrig helgbrunch på Boketto. De har en inspiration av väldoftande streetfood från världens alla hörn på den inbjudande á la cartemenyn. Här  samsas klassiska brunchrätter som Eggs Benedict och American Berry Pancakes tillsammans med mer unika rätter så som Falafel & Beetroot Hummus Buddha Bowl och Fluffernutter Banana Waffle Sandwich.

Sugar High Milkshakes

Missa verkligen inte deras goda Japanese steak Chimichanga och Avocado Toast Fried Egg Sriracha eller en Suger High, deras enormt goda milkshake. Den var verkligen som pricken över i:et och gjorde brunchen fullkommligt komplett. 

Något extra gott och sött

När den trevliga och charmerande servitören rekommenderade Fluffernutter Banana Waffle Sandwich och Churros, var vi inte sena med att beställa in det. Så gott och vilken smakupplevelse det var med våfflorna.

Barnpassning och barnbuffé

Som en stor bonus för barnfamiljer har de även barnpassning här. Dock måste man boka det i förväg för att vara säker på att barnet får en plats. De har även en barnbuffé till barn upp till 10 år. Glöm inte att förboka barnpassningen, för det är begränsat med platser och det kostar bara 80 pix för 2h om jag minns rätt och min son hade urKUL där, efter maten.

Hitta hit

 Blique by Nobis, Gävlegatan 18 i Stockholm

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *