Lollo och Bernie på Clarion Sign i Stockholm

I våras skrev jag om att Lollo & Bernie skulle finnas på flera olika Nordic Choice hotell i Norden. Tanken var faktiskt att vi naturligtvis skulle ha checkat in på något av hotellen för att träffa Lollo & Bernie. Men sen slutade sommarlovet ändå med att vi reste till Mallorca och Sunwing Alcudia Beach och träffade dem där under en veckas tid.

Lagom tills vi kom hem från Mallorca lanserades det att Lollo & Bernie skulle finnas på två olika Nordic Choice hotell igen under höstlovet. Ett i Göteborg och sedan Clarion Hotel Sign i Stockholm.

Massor av roliga aktiviteter

Lollo & Bernie har under höstlovet haft ett gediget program dagarna i ända. Vi har naturligtvis besökt Lollo & Bernie en dag i veckan. Vi var med på Lollo & Bernies Circus Show och minidisco.

Det var riktigt bra anordnat och man märkte att alla barnen som var där älskade det.

 

Bo över på Clarion Sign

Clarion Hotel Sign är ett riktigt trevligt hotell att bo över på. De har fina rum med sköna sängar, men det bästa av allt tycker jag är deras Pool Club by Selma City Spa. 

Bokade man dessa hotellpaket via Ving, så ingick även ett besök på deras spa med barnen. Liksom middag på trevliga Kitchen & Table.

Hitta hit

Clarion Hotel Sign ligger  på Östra Järnvägsgatan 35 mitt i Stockholm City. Hit promenerar man från Centralstationen på ca 5 minuter.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *