Brunch på Hotel Skeppsholmen

För en dryg månad sedan började Hotel Skeppsholmen med sina smarriga helgbruncher! På lördagar och söndagar serverar de en a-la-carte brunch här ute på detta mysiga hotell och denna mysiga lilla ö i Stockholm. 

Hotel Skeppsholmen har en lång tradition av brunch. Nytt för i år är deras gröna alternativ som blir en meny-i-meny, självklart har de kvar deras brunchklassiker. En snabbtitt på den gröna menyn avslöjar rätter som grillad pumpa och avokadotoast. Till efterrätt kan restaurangen sukta med karamelliserad blodgrape, chokladsmoothie på havre och syrlig fruktsallad. Självklart finns klassiker som amerikanska pannkakor, Västerbotten Royal, friterade kycklingvingar och kryddiga korvar kvar.

Firade en fin vän

En av mina väninnor fyllde nyligen år och jag missade tyvärr hennes fest. Men istället var det ett perfekt tillfälle att ses och avnjuta en god brunch tillsammans på ett lugnt och trivsamt ställe.

God à la carte brunch

Jag åt deras Västerbotten Royal med skivade champinjoner och spenat som både lätt lockande och var riktigt god. Det var en typ av omelett som serverades väldigt snyggt. Min väninna åt en Avocadaotoast med solrosfrön och picklad jalapeño till det drack vi en varsin Chokladsmoothie på havre och ekologisk kakao och en capuccino. En alldeles lagom och mysig brunch. Servicen var också på topp och det gick snabbt att få maten.

 

Restaurang Långa Raden

Är du nyfiken på Långa Radens middags meny, så var jag faktiskt där och åt middag för en dryg månad sedan. Det var också väldigt gott och trevligt. Hotel Skeppsholmen är verkligen en liten gömd pärla i Stockholm.

 

Hitta hit

Hotel Skeppsholmen, Gröna gången 1, ute på Skeppsholmen i  Stockholm

Nästan längst ut på mysiga Skeppsholmen. Ca 15 minuters promenad från Kungsträdgården.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *