Reklaminspelning på nya Yoump i Kungens Kurva

Reklamfilm inspelning

I början av augusti hade nya Yoump i Kungens Kurva invigning. Och vi fick den stora äran att komma dit och vara med och spela in deras nya reklamfilm. Den blev verkligen så bra och så gullig. Mina kids och några vänners barn är naturligtvis med lite här och var i filmen.

Mina barn älskar verkligen Yoump och tidigare i våras besökte vi även Yoump Värmdö. Det är ett perfekt ställe att åka hoppa på, på helgerna, loven eller naturligtvis i veckorna om man bor nära.

Dodge Ball

Yoump är väldigt stort och har många olika avdelningar och roliga grejer att göra. Här kan man uppleva rörelseglädje på 4 200 kvm – total lycka för aktiva barn!

En favorit hos båda mina killar blev Dodge Ball, som är en rolig bollsport, där man kastar bollar på varandra.

Big Air Bag

Min äldsta son lärde sig att göra bakåt volter under denna dagen. Youmps instruktörer var verkligen fantastiska och pedagogiska och lärde honom flera olika tips och tricks och sen satt den. Så det var en extra lycklig son jag hade med mig hem efter denna sessionen.

Hoppa med en snowboard

En annan rolig grej var att man kunde sätta på som som en snowboard och hoppa med och göra konster. Det tyckte sonen också var väldigt roligt.

De har även en rolig parkourbana och sen ett område med studsmattor för mindre barn.

Vi var där ett gäng med barn på 4-10 år och jag kan väl säga att de hade alla jätte roligt och ingen av dem ville åka hem, trots att de stängde. Så det är verkligen ett gott tecken på hur roligt barnen hade.

Priser och öppettider

Det kostar från 149 kr / person / timme beronde på om man bokar online eller köper entré på plats. Sedan tillkommer ”hoppstrumpor” för 49 kr om man inte har det sedan tidigare.

De har öppet må-fred 14-20, lördagar 10-20 och söndagar 10-18.

Hitta hit

Månskärsvägen 1, Kungens Kurva i Stockholm

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *