Stellas Lekland i Uddevalla

Svensk sommar betyder ju både sol och regn om vartannat. Dagarna när det regnar känns det extra mycket att man måste hitta på aktiviteter med barnen. Eftersom vi befinner oss nere i Bohuslän, så letade jag efter roliga aktiviteter för barnen i vårt närområde. Uddevalla ligger ca 45 minuter med bil från sommarstället.

Ni kan ju gissa barnens stora glädje när vi hittade Stellas Lekland i Uddevalla.

Stort och fräscht lekland

Stellas lekland var (relativt) nytt, stort och fräscht. Vi ankom leklandet en söndag förmiddag, strax efter öppning och vi var nästan ensamma där.

Roliga rutschkanor och studsmattor

Här finns massor av roliga grejer att leka i. Förutom möjligheten att klättra runt i leklandet och ta sig ner i de olika rutschkanorna så finns det cykelbanor, studsmattor, airhockey, pingis, biljard och mycket annat roligt.

Småbarnsavdelning

De har även en småbarnsavdelning med massor av roliga saker för de yngre barnen.

Passar 1-10 år

Leklandet passade definitivt för barn från 1 år och uppåt. Vi var där tillsammans med barnens kusiner, så med en barnaskara från 3 år upp till 10 år så hade alla barnen verkligen jätte skoj.

Café med mat och fika

Vi åt lunch på Stellas lekland. De hade olika barnmenyer att välja mellan. För mina barn föll valet på en hamburgertallrik. Den passade även till min yngsta som är allergisk mot mjölkprotein och ägg. Ville man bara fika fanns det naturligtvis kaffe, övriga drycker och sötsaker.

Öppettider och priser

Leklandet är öppet varje dag 10-19 och det finns gratis parkering utanför.

Det kostar 80 kr för 1 åringar. 140 kr 2-17 år och gratis för vuxna.

Hitta hit

Kurödsvägen 3 i Uddevalla.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *