Fira födelsedag på Kitchen & Table Norrmalm

Det är ytterst sällan vi har barnvakt numera. I dessa tider är det också betydligt svårare att träffa mor- och far föräldrar, så sist vi var ute och åt var på min födelsedag. I helgen fyllde maken år, så när vår snälla granne kunde vara barnvakt några timmar passade jag på att bjuda ut maken på en födelsedagsmiddag. Vi gillar säkra kort och denna gången föll valet på Kitchen & Table Norrmalm som vi även firade vår 13 års dag på i höstas.

Valet kändes självklart när vi vet att det är god mat och jag ville även gå på deras Rooftop Garden och ta en drink i solen.

Goda Deluxe Burgare

Förra veckan var det även Burger Week så de serverade olika sorters Burgare, som maken älskar. Så vi slog till på två Deluxe Burger med briochebröd, saftig biff på svenskt nötkött, tryffelaioli, karamelliserad silverlök, inlagd gurka, lagrad prästost och pommes. Det var super gott!

Dessert

Vi var egentligen super mätta efteråt. Men jag älskar något sött efter maten och det var ju ändå makens födelsedagsfirande så det fick bli en varsin creme brulé till dessert.

Hitta hit

Kitchen & Table Norrmalm  ligger vid Norra Bantorget. Cirka 5-7 minuters promenad från Hötorget eller T-centralen om man åker tunnelbana, tåg  eller buss in till stan.

Clarion Hotel Sign
Östra Järnvägsgatan 35
101 26 Stockholm

 

Har du några trevliga restaurang tips i Stockholm? På sommaren tycker jag det är extra trevligt att gå ut och äta både lunch och middag. 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *