Lollo och Bernie på Nordic Choice Hotels i Sverige i sommar

Bild från Lollo och Bernies show i somras på Sunwing Kalithea Beach.

Många av er har förmodligen haft en härlig sommar semester till varmare breddgrader bokad och som ni har längtat till. Så kom Covid-19 viruset och vände upp och ner på hela världen….

UD avråder ju nu (maj 2020) för reser fram till den 15/7-20 och man vet ju heller inte om det kommer att förlängas. Många länder är ju även stängda för inkommande turister. Så att resa utomlands i år, kan förbli en dröm….

Vi hade naturligtvis planerat att resa och hälsa på Lollo och Bernie i sommar. Just nu är det min yngsta sons favoriter.  De senaste 10 åren har vi haft 1-2 bokade resor varje år till ett Sunwing hotell och jag hoppas naturligtvis att det blir av snart igen.

Men om ni inte sett det så släpptes nyheten idag att man kan få träffa Lollo och Bernie i Sverige istället.

I väntan på att barnfamiljer ska kunna resa utomlands till Vings populära familjehotell Sunwing Family Resorts så får de populära maskotarna Lollo & Bernie komma till Sverige istället, skriver Ving i ett pressmeddelande idag.

Favoriterna Lollo och Bernie

Lollo och Bernie på Sunwing Kalithea Beach förra sommaren.

Ving lanserar  i samarbete med Nordic Choice en ny satsning där Lollo & Bernie kommer att finnas på tre utvalda hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö i sommar. På plats erbjuds efterlängtade aktiviteter för de allra minsta med barnklubb och Teen Lounge för de lite äldre barnen.

Stockholm, Göteborg eller Malmö

Detta kan man boka i sommar under perioden 26 juni-26 juli 2020. Ving erbjuder paketlösningar med två, tre eller fem nätter i familjerum för två vuxna och två barn på Nordic Choice hotell. I paketet ingår bl a halvpension. De aktuella hotellen är Quality Hotel Friends i Stockholm, Quality Hotel 11 i Göteborg och Quality Hotel View i Malmö. Därutöver kommer även tre hotell i Norge att ha Lollo & Bernie på besök under sommaren.

Vilken fantastisk grej – att Lollo och Bernie reser till oss ( Sverige) istället för att vi reser till Medelhavet.

Tipshärliga Sunwing Resorts

Drömmer du ändå om att resa till ett Sunwing Resorts utomlands, så är jag helt övertygad om att världen kommer att öppna upp inom sinom tid. Kanske till hösten eller annars till nästa sommar. Inspireras av flera härliga barnvänliga resmål. Under de senaste 10 åren har vi besökt många hotell där Lollo och Bernie huserar.

Vårt favorit Sunwing hotell är nog ändå Sunwing Kalithea Beach.

Har du något favorit Sunwing Hotell? OM vilket?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *