Yoump Trampolinpark på Värmdö i Stockholm

Under barnens lov och på helgerna tycker vi det är viktigt och roligt att hitta på aktiviteter som barnen gillar. De älskar att göra olika grejer tillsammans med oss. I helgen åkte vi till Yoump Värmdö och hoppade i deras trampolinpark.

Yoump är en stor sport- och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Den passar såväl för småbarn som för stora barn och vuxna.

Min snart 4 åring var tvungen att hoppa med en vuxen, men den stora sonen hade med sig en kompis och de hoppade för fullt själva och hade jätteroligt.

Det finns ett stort urval av olika aktiviteter och olika sorters trampoliner att hoppa på eller ifrån. Här nedan kommer några av våra favoriter.

Freeyoump

FreeYoump är en stor och rolig  trampolinyta med över 30 trampoliner i horisontellt plan eller med 45° vinkel och med olika höjdnivåer.  Den här älskade vår yngsta son mest. Han hoppade och kunde hoppa precis som han ville. Och vi kunde hoppa på en trampolin precis bredvid honom.

 

Bigairbag

Här kunde man hoppa ner ifrån olika höjder på deras Bigairbag – som är en gigantisk rosa luftsilkesmadrass.

Dodge Ball – rolig bollsport

Dodgeball eller spökboll som det kallas på svenska är en rolig bollsport när man kastar bollar på varandra, men här kunde man även hoppa och göra det samtidigt.

Foampit

En annan rolig aktivitet var deras foampit när man landar i ett hav av skumgummi. Här kunde man även hoppa ner eller gå balans och ramla rakt ner i detta skumgummihav.

Lycklig kille

Vår lilla gillade att grotta ner sig i skumgummihavet.

Slamdunk och Slackline

Slamdunk var också skoj. Det var som att spela basket, men att hoppa på trampolin samtidigt. Riktigt svårt var det också, men skoj.

Man kunde även gå på Slackline, som är en perfekt övning för balansen. Inte ens jag klarade av det. Måste nog öva lite mer på balansen.

Discostämning

Ett par gånger under timmen vi hoppade släckte de ner ljuset och satte på discobelysning. Det var både roligt och häftigt att hoppa i mörker till bra musik.

Priser och öppettider

Just nu i rådande tider (april 2020) är det endast öppet på helgerna 12-18. Det är även bra att boka på deras hemsida, då de bara släpper in ett visst antal per timme.

Bokar man online kostar det 149 kr / person och timme. Kommer man dit direkt får man betala 169 kr / person och timme. Sedan måste man ha ”hoppstrumpor”, har man inte det, kostar de 49 kr/styck.

Hitta hit

Yoump Stockholm Värmdö ligger på Gustavsbergsvägen 34 vid Värmdö Marknad (Bredvid Coop). Det är ca 25-30 minuters bilresa från Stockholms innerstad.

Yoump finns även på flera orter i Sverige.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *