Tapas 28 – En mysig restaurang på Kungsholmen

I denna situation som råder är det väldigt viktigt att gynna lokala restauranger, så de verkligen får en chans att överleva och finnas kvar.

Läge

Igår kväll bokade jag och Diana bord på Tapas 28. Det är en mysig tapas restaurang som ligger på Kungsholmen. Bara ett stenkast ifrån vattnet och Norr Mälarstrand och fint belägen på Pontonjärgatan 28.

Goda tapas

Här erbjuder de en blandning av smårätter från världens alla hörn och ger verkligen en trevlig upplevelse  och goda smaker av olika sorters tapas.  De hade  många goda tapas och det var svårt att välja ut vilka som vi skulle äta. Vi blev rekommenderade att tre tapas motsvarar ungefär en vanlig portion mat. Så vi valde ut sex tapas som vi sedan delade på.
Våra val föll på ostbricka, charkbricka, scampi i hetolja, shrimp tacos till oss båda och quesadillas. Alla rätterna var riktigt goda och var även en passande kombination. Till rätterna så drack vi cava.

Efterrätt

De hade flera olika desserter att välja mellan. Men chokladälskare som jag är föll valet på en dessert som hette Me my self and I  som var en brownie med chokladbitar, bär och grädde. Den var galet god.

Uteservering

De har även en mysig uteservering och även med filtar, om man hellre skulle önska att sitta utomhus.

Take away

Känner man nu inte för att gå på restaurang eller bara vill ha en myskväll hemma, så har de även take away. De erbjuder 20 % rabatt på deras meny vid take away. Vi bokade bord via The Fork dagen innan och erhöll då 50 % på all mat på menyn, vilket gjorde att det blev ett väldigt prisvärt middagsbesök. Har du tips på andra bra restauranger i Stockholms området? 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.