Pool Club by Selma City Spa på Clarion Sign


Pool Club by Selma City Spa

I dessa tider rekommenderas Stockholmare att inte resa utanför staden. Men för en reslysten person som mig, måste jag verkligen hitta på något att göra. Jag är frisk och mår bra och tänker att man måste verkligen gynna hotell, restauranger och spaanläggningar ändå. I veckan besökte jag och en av mina väninnor Selma City Spa. Här fick vi ändå en touch av en utomlandskänsla.

Läge

Selma City Spa finner man faktiskt mitt i Stockholm på åttonde våningen av Clarion Hotel Sign. Här kan man även maxa våren och sommaren på Pool Club by Selma City Spa.

Varför inte ta med vännerna och njut av varma vindar och sköna poolbad och blicka ut över Kungsholmen. Här får man en lite mer semesterkänsla med palmer, solbäddar och toner av semester från högtalarna när solen skiner. Kanske kan detta bli våren och sommarens härligaste häng i år.


Varm utomhus pool med utsikt över KungsholmenDet bästa är verkligen deras 39 grader varma pool som  är riktigt skön och härliga med fantastisk utsikt över Kungsholmen. Här njöt vi i flera timmar, medan det bara var kring 10 grader i luften. Så man ville nästan inte kliva ur.

Härlig avkoppling


Det var verkligen en härlig avkoppling och även perfekt för ett dygn för en tjejweekend. Jag och min väninna pratade och njöt i timmar och insåg att vi har det ganska bra i Stockholm ändå.


Happy Hour i deras IglooUte på deras terrass har de en söt igloo som man kunde sitta i med en värmelampa, så det blev inte alls kallt där. Den var både vindskyddad och varm. Mellan 16-19 hade de även Happy Hour så vin eller en Apertivo Spritz som jag drack kostade bara 65 kr. Med andra ord ett riktigt mysigt After Work hak i Stockholms innerstad.


Middag i igloon på terassenLite senare under kvällen blev vi hungriga och beställde in mat ifrån deras barmeny. Det var riktigt mysigt att sitta ute i Igloon med värme lampor och äta middag. Jag beställde in en Caesarsallad och min väninna åt en hamburger tallrik.

Eftersom vi var iväg på en lite tjejstaycation, var det rätt skönt att kunna äta direkt på spat och sedan kunna fortsätta att njuta av både bastun, poolen och vilorummet.

Strax bredvid har de en väldigt mysig Rooftop Garden, som man annars kunde äta  eller ta en drink på, om man inte ville äta på spat.


Vilorum och torrbastu med utsikt 

 

De har även en torrbastu, ett härligt relaxrum med vaggande vilstolar och ett stort urval av spabehandlingar att välja på.

I vilorummet kunde man gå och hämta vanligt vatten och citronvatten när man blev törstig.

Hitta hit

Selma City Spa ligger på Hotel Clarion Sign på Östra Järnvägsgatan 35 mitt i Stockholm City. Hit promenerar man från Censtralstationen på ca 5 minuter. 

 

Öppettider och priser

Måndag-Torsdag: 250 SEK (lägg till 145 SEK för Spa/Morgonrock)
Fredag-Söndag: 450 SEK (lägg till 145 SEK för Spa/Morgonrock)
Barn (3-15 år): 195 SEK (lägg till 100 SEK för Spa/Morgonrock)

För hotellgäster är det billigare.

I rådande tider har de delat upp dagen så  man får boka in 3h av dagen ett pass som man kan komma, så det inte vistas för många personer där samtidigt. I veckorna är det öppet 12-21 och på helgerna 9-21. Barn är välkomna på den första tiden varje dag. Annars råder 16 års åldersgräns de övriga tiderna.

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *