Vana SPA Stockholm – Ett nytt spa på Elite Palace Hotell

Vana Spa

Vana spa är en av Stockholms största spa- och träningsanläggningar som öppnade för några veckor sedan på Elite Palace Hotel.

De erbjuder en stor pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum, olika sorters behandlingar för ansikte och kropp och en härlig spa-lounge med öppen spis. .

1500 kvm stort spa och gym

På totalt 1500 kvadratmeter får medlemmar, hotellgäster och naturligtvis andra besökare möjlighet att ladda batterierna och träna på ett modernt gym där man även har möjlighet att boka personlig träning, signaturbehandlingar eller bara njuta i spa-loungen framför brasan.

 

Häromdagen var jag och Diana där och njöt en hel dag av både träning på gymmet och några avkopplande timmar på deras fina spa. 

Det moderna och eleganta formspråket i deras  interiör harmonierar perfekt med miljön där stadspuls möter spa-drömmar, ritad av den internationellt erkände arkitekten och designern Per Öberg, som med stor framgång genom åren utvecklat förstklassiga spamiljöer i Sverige.

 

Bubbelpool och bastus

Vi njöt både i de sköna bäddarna som i poolerna och bastun. I dessa tider så var det riktigt avkopplande att få stänga in sig några timmar från omvärlden och bara fokusera på oss själva.

Lugnt vilorum med lurar

Något som var väldigt avkopplande var deras sängar, där man kunde lägga sig och lyssna på avkopplande musik i lurarna. Man kunde välja mellan olika musik. Här somnade jag nästan.

Nytt fräscht gym på 300 kvm

Vi var på Vana Spa och gymmet en förmiddag och var nästintill ensamma på både gymmet och spa anläggningen. Hela gymmet och alla maskiner kändes enormt fräscht och det fanns ett stort utbud av både maskiner, konditionsmaskiner och fria vikter.

God frukost på Elite Palace Hotell

Vi startade även dagen med en riktigt god hotellfrukost på Elite Palace Hotel. De hade verkligen gjort fint och gjort portioner av allt, så man kunde bara ta vissa saker. Men det kändes väldigt hygieniskt och fräsch. Sedan kunde vi beställa bacon och äggröra som vi fick i en varsin portion.

 

Hitta hit

Vana Spa ligger på Elite Palace Hotel på S:t Eriksgatan 115 i Stockholm. Det är ca 10 minuters promenad från T-bana St: Eriksplan.

 

Priser för spa-dag med tillgång till gym

Måndag–torsdag: 595 kr
Fredag–söndag: 795 kr

Bor man på  på Elite Palace Hotel så är det lite billigare.

Måndag–torsdag: 295 kr
Fredag–söndag: 395 kr

Vid bokning av behandling ingår alltid deras spa-dag.

Just nu kan man gå 2 och betala för 1 på Vana. Erbjudandet gäller måndag-tordag fram till den 31 maj 2020.

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vilket härligt spa det ser ut att vara. Designen verkar oerhört smakfull och inbjudande och avkopplande. Skall besöka det vid tillfälle, även om det just nu verkar vara stopp för besökare utifrån, på grund av Covid …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *