11- årig bröllopsdag – Mitt drömbröllop

 

Stålbröllop

Igår den 16 mars 2020 firade vi 11 årig bröllops dag och Stålbröllop som det så fint heter då.

Stålbröllop låter starkt och stort. Ja, men jag vet ärligt talat inte riktigt vart tiden tar vägen. 11 år som gifta känns både länge och stort. Men snart är det ju faktiskt hela 14 år sedan vi träffades för första gången.

Jag fick ju mannen som jag ville ha och mitt drömbröllop – att gifta mig på en sandstrand på en paradis ö någonstans. Det blev alltså ett bröllop på Mauritius för exakt 11 år sedan, måndagen den 16 mars 2009.

Jag hade länge haft den drömmen och jag älskar när drömmar blir sanna.

Detta var naturligtvis då – den bästa dagen i mitt liv. Men nu finns det ju flera fantastiska dagar. Till exempel de dagarna som jag födde mina söner – de är nog faktiskt snäppet vassare. Att få föda  barn är ju verkligen en gudagåva.

Bilderna är ett collage från bröllopet på Mauritius som jag gjorde redan förra året.

Jag har inte riktigt tagit in att vi firade 11 årig bröllopsdag igår. Tiden just nu är väldigt turbulent och igår jobbade jag dessutom 14 timmar. Så vi hann bara prata med varandra en kort stund på kvällen. Men i helgen kanske det finns möjlighet att fira mera.

Kanske får vi ihop en middag på restaurang tillsammans snart eller en natt på hotell hade ju heller inte varit fel. Men just nu ligger ju fokuset mest på att hålla oss friska och inte bli smittade av Corona smittan. Och sedan får vi se över möjligheten för barnvakter också.

 

Fast i dessa tider är jag mest tacksam att jag har honom och mina barn vid min sida. Det räcker gott och väl. Jag behöver inte fira storslaget på något sätt. Känns som att min dag i januari blev firad med 3 härliga utlandsresor de luxe och även en hel del firande med SPA i Sverige. Så jag är så nöjd och harmonisk ändå.

 

Hur brukar ni fira bröllopsdagar? 

 

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *