Samara Spa på Costa Diadema

Magisk utsikt längst framfartyget

Ombord på Costa Diadema har de naturligtvis ett spa. Deras spa heter Samara Spa och ligger längst fram i fören på fartyget.

Samsara spa är ett riktigt trevligt spa-område som verkligen är helt och hållet dedikerat till  ett bra välmpende. Samsara spa finns endast på vissa fartyg, men fanns naturligtvis på Costa Diadema, som vi åkte med. Det är verkligen en  riktig  härlig oas av välbefinnande. Spat är närmare 6 000 kvadratmeter  stort och här kan man verkligen finna lugn och avkoppling  i en unik miljö som påminner om de romerska baden.

Utsikten från spat är minst sagt helt magiskt. Spat ligger ju på bästa stället på hela fartyget och när vi låg i hamn i Doha kunde man blicka ut över staden.

Varma vilostolar, pooler och olika sorters saunas

Här kan man slappna av i det skonsamma vattnet i termiska och thalassoterapi-pooler,  gå på ångbastus och finsk bastu eller uppleva behandlingar inspirerade av gamla ayurvediska kunskaper.  Dessa sköna vilostolar var varma och det var riktigt skönt att lägga sig i dem bara koppla av i ensamhet.

Goda teer och relaxrum

De har även ett annat relaxrum med soffor och fåtöljer där man kunde förtära olika sorters théer och fruktvatten och bara njuta av tystnaden eller läsa en bok i lugn och ro.

Avkopplande massage 60 minuter

Nästan varje kväll hade de olika erbjudanden på deras behandlingar och en kväll hade de massage för 89 Euro för en timme, så då slog jag till och fick på en timmes ren och skär avkoppling. Hon masserade hela min kropp med sköna oljor och knåda på mina onda knutar. Min massör kom från Lettland och var verkligen riktigt duktig. Jag kände mig som en ny människa efter att ha besökt spat och fått en timmes massage.

Priser och öppettider

Att bara besöka spat kostade 35 Euro och gick man flera gånger kunde man få bättre pris. Behandlingarna varierade ganska stort i pris och låg på från ca 89 Euro och uppåt beroende på vad det var för typ av behandling och hur lång den var. Jag gick en kväll när lilla L somnat och det var inga problem med att få en tid.

Samara Spa var öppet från kl 8-22 varje dag.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *