Nästa resa blir ett spännande äventyr i Mellanöstern

Det börjar dra ihop sig för nästa äventyr med familjen. Jag älskar verkligen att skapa nya härliga minnen att minnas tillbaks till. Att resa med dessa två är så härligt, men även en utmaning på många sätt. Den stora ålders skillnaden gör sitt till. Men jag försöker anpassa resorna i största möjligaste mån så att det fungerar bra och blir bra för oss alla.

En weekend i Dubai

Nu till helgen styr vi kosan mot Förenade Arabemiraten och ett av mina favorit resmål Dubai. Här ska vi tillbringa helgen och ett och annat nytt äventyr väntar, trots att jag har varit i Dubai många gånger. Det är alltid roligt att uppleva nya saker och hotell.

Lyxkryssning med Costa Diadema

Bild lånad från Costa Cruises

 

På lördag kliver vi ombord på Costa Diadema, där vi ska bo i en vecka. Ni som har följt min blogg genom åren, vet att det har länge varit en dröm för mig att kryssa på en längre resa.

Kryssa i Mellanöstern

Valet att kryssa i Mellanöstern känns både spännande och och roligt. Jag har tidigare bara varit i Dubai och även åkt till något närliggande emirat. Men nu ska vi kryssa Dubai – Muscat i Oman, Doha i Qatar, Abu Dhabi och sedan tillbaka till Dubai. Så det här ska bli en fantastisk upplevelse hoppas jag.

 

Följ med på Instagram @liniztravel

Ni får hänga med på instastories och instagram @liniztravel för direkt rapportering och härlig inspiration från både kryssningen och Mellanöstern.

Jag kommer nog främst att njuta av denna semestern med familjen på bästa sätt. Sedan får jag skriva om semestern i efter hand.

Är ni nyfikna på något speciellt? Kommentera gärna så försöker jag ta reda på det.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *