The Nest – Downtown Camper by Scandics SPA

The Nest – mysigt spa med takpool

Mina spa besök har verkligen duggat tätt år 2020. Ett av mina mina mål för året är att ta hand om mig själv mer och göra saker som jag verkligen älskar. Detta var mitt fjärde spa besök bara i år och det är alltid roligt att besöka nya span.

Läge

Nyligen besökte jag och Diana The Nest spa och wellness avdelning, som ligger på Downtown Camper by Scandic’s takterrass.

Bastu och sköna vilostolar

Mitt i deras spa finner man ”The Nest” – fågelboet som är en stor rymlig bastu. Runt omkring Bastun finns flera härliga stolar att slå sig ner och koppla av i, eller så kan man sitta i fönstrens och blicka ut över takåsarna över Stockholm.

Takpool med utsikt över Stockholm

Utomhus har de en stor varm pool där man man hänga och njuta ytterligare över en magisk vy över Stockholm. Närmast ser man slottet i gamla stan och sedan ser man bort mot söders höjder och även vattenstråk.

Vi hade turen att vara här en dag med relativt fint väder och det var riktigt behagligt och ligga i poolen och snacka.

På sommaren har de även en takterrass här så man kan sitta och njuta i solens sken. Ett besök under sommar halvåret är ju att rekommenderas. Det får det bli nästa gång helt enkelt.

Relax rum och bar

De har även ett relaxrum eller loungedel där de serverar the, vatten, frukter och nötter. Önskar man något annat att dricka har de även en bar.

Nyttiga godsaker

Bredvid bastun erbjuder de även gott vatten, färska frukter och när vi kom bjöd de på spenat och ingefära shots.

Pris

Det kostar 595 kr / pp att besöka deras om man inte är gäst på hotellet. Bor man på hotellet kostar det 395 kr. Man får även boka en tid i spa. Deras tider är antingen 7,30-13,30 eller 14-20. De har 16 års åldersgräns.

Jag tyckte verkligen detta var ett fräsch och ett mycket trevligt spa i Stockholms innerstad. Det finns ju dessvärre inte så många spa’n i innerstan.

Vilket är ditt favorit spa?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *