24h i ett 30 grader varmt Thailand – vad hinner man med?

Det låter säkert lite och kanske till och med ofattbart. Men ett dygn i Thailand bara och vad hinner man egentligen med?

Solnedgångsmagi

Vi ankom Phuket efter lunch på fredags eftermiddagen och var något små trötta efter en nattflygning till Thailand. Och det sägs ju att det bästa sättet för att undvika jetlag i möjligaste mån är att följa ljuset.

Så jag tog en kort siesta på rummet, en dusch och hoppade i bikinin och gick ner på stranden. Ett par timmars sol och värme blev det. Det var ju ändå dryga 30 grader och vi fick avnjuta en magisk solnedgång runt 18 tiden på stranden Nai Yang.

Middag stranden

Lagom till solen hade gått ner slog vi oss ner på stranden och avnjöt en god och trevlig middag med sand mellan tårna. Som jag hade längtat efter detta och den goda Thaimaten. Mitt val föll för en Chicken Phad Thai.

Massage

Efter middagen fick det bli en timmes rygg massage innan det var dags att sova. Jag blev riktigt trött efter massagen och det gjorde inget att klockan bara var 15 i Sverige. Jag somnade som en klubbad säl och sov i nästan 12h.

Morgon kaffebalkongen

När jag vaknade blev det en morgon kaffe på balkongen i 30 graders värme i bikini. Njutet!

Frukost / lunch på stranden

Sedan begav jag mig ner till stranden och köpte mina favoriter mangoshske och Chicken Casewnuts till frukost eller lunch, då klockan närmade sig lunch tid.

Promenad och shopping

En liten promenad på stranden och lite shopping blev det oxå innan hemresa.

Innan och efter adderas också dryga 30 timmar med jobb uppe i röret. Ett vanligt arbetspass för en flygvärdinna.

Gissa om jag var trött och sliten när jag landade. Jag är dock så glad att jag ändå kunde sova 12 timmar, för jag vet inte när jag gjorde det senast.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *