3 budgettips på Sparesor

Att besöka spa eller åka sparesor är bland det bästa jag vet. Jag försöker åka på några sparesor varje år. Nu var det dessvärre ett tag sedan. Jag får ofta frågan om vilket är det bästa spa du varit på eller vilket är det mest prisvärda. Så nedan tänkte jag bjuda på tre fina budget varianter i de baltiska länderna. Man får ”mycket spa” för pengarna i de baltiska länderna. De är även duktiga på det, de gör och har ett stort utbud av olika sorters spabehandlingar, såväl medicinska behandlingar som hälsobehandlingar.

1. Palagna Life Balance Spa i Litauen

Litauen har många fina spaanläggningar. Förra sommaren besökte vi Palagna Life Balance Hotel Spa, som var en riktigt fin spaanläggning vid Litauens Riviera i Palagna.

2. Elemis Spa Tallinn

I Tallinn och naturligtvis på andra ställen i Estland finns fina spaanläggningar. Ett fint och lyxigt spa som jag rekommenderar och besökte förra året var Elemis Spa som ligger centralt i Tallinn, i gamla stan.

3. Riga

ESPA Riga är ett fem stjärniga lyxigt spa mitt i Riga. Det har flera våningar av pooler, olika bastus och behandlingsrum.

Vi lyxade här till det med en lång spabehandling och en hel spadag, som innehöll allt du kan drömma om för en dag på ett spa. Även lunch för endast 150 Euro.

I Sverige får man ju betala närmare tusenlappen för en bra behandling och här ingick liksom allt.

Har du något trevligt budget spa att rekommendera? Kommentera gärna.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *