Höstmys på Sparadiset

Hösten kom verkligen med stormsteg i veckan. Man märker att det har blivit kyligare i luften och mörkare på kvällarna. Vardagsstressen är också i full gång sedan några veckor och det känns som jag stressar konstant. Jobb, hämtningar, lämningar, aktiviteter, läxor, matlagning, handling, osv ja ni vet säkert hur det är. Ekorrhjulet är verkligen i fullgång och då finns det ju inget bättre än att gå på spa och koppla av.

Snälla Diana insåg att jag behövde koppla av en kväll och bokade in oss en kväll på Sparadiset.

Sparadiset Beauty Ritual

Hon hade bokat in oss på en behandling som hette Beauty Ritual. Det var en härlig helkroppsbehandling som började med att hela kroppen blev skrubbad och därefter masserad i deras egen ekologiska olja. Därefter får ansiktet sig en rejäl rengöring och ansiktsmassage som sedan avslutas med skalpmassage. Det var verkligen helt underbart skönt. Jag somnade nästan och skulle kunnat ha sovit där hela natten för det var så avkopplande och härligt.

Flera dagspa i Stockholm

Sparadiset har flera dagspa i Stockholm. Jag brukat gå dit relativt kontinuerligt. I somras var jag även på en Nannic ansiktsbehandling, som var en otroligt skön ansiktsbehandling som verkligen gav lyster och spänst i huden.

Jag älskar verkligen att gå på SPA och behandlingar, så det är dags att boka in något nytt snart igen.

Har du något favorit SPA i Sverige?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *