Bomstabaden Camping – Barnvänlig Camping i Karlstad

Vid Vänerns strand i en skogsdunge ligger natursköna Bomstabaden Camping.

Karlstad Swecamp Bomstabaden är en fyrstjärnig familjecamping med många campingtomter och stugor och lägenheter. Några av stugorna har ävenöppetåretrunt

Läge

Bomstabaden Camping ligger cirka 10 minuter med bil och 9 km utanför Karlstad City. Den ligger verkligen naturskönt och mysigt precis vid Vänern.

Mysig stuga – Tallen 1

Vi bodde i en väldigt mysig liten stuga i Tallen 1. Den var även handikapp anpassad och på 40 kvadratmeter ryms en stugan med TV, fullutrustat kök med diskmaskin och micro och två sovrum, varav ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Till huset hör också en egen altan med utemöbler och klotgrill. Stort plus. Det brukar man ofta få betala extra för.

Värmlands Riviera

Campingen stoltserar med att de har Värmlands Riviera. Stranden är långgrund och barnvänlig med mjuk härlig sand. På stranden har de även solsängar att hyra för den som önskar. Längs stranden finns både en Beachvollyplan och studsmatta och längre ut i vattnet en liten badbrygga med en vattenrutschbana.

Trampbåt

Nere på stranden hade de bland annat trampbåtar och kajaker att hyra. Vi hyrde trampbåt en stund och trampade runt. Det tyckte mini var jätte roligt och talade gärna om gör oss vart vi skulle trampa.

Vacker solnedgång vid Vänern

Kvällen som vi tillbringade på campingen var helt magisk och vi njöt av den vackra solnedgången. Jag älskar verkligen campingar som ligger i anslutning till vattnet och gärna med strand.

Studsmatta på stranden

Nere på stranden hade de en stor studsmatta som verkligen var populär. Den låg också precis bredvid restaurangen, så killarna kunde springa iväg och hoppa medan vi väntade på maten.

Bomsta Kök och Bar

På campingen har de även deras egna restaurang Bomsta Kök & Bar, som ligger precis vid stranden och Vänern. Verkligen det bästa och mysigaste läget på campingen.

Räkafton & Trubadurafton

Kvällen till ära hade de räkafton och trubadurkväll. Jag som älskar räkor gick all in på räkorna och buffén. För endast 179 pix fick man alla dessa räkor plus en buffé med sallader, såser, bröd, smör, sill och några varmrätter. Det kallar jag prisvärt.

Killarna ville hellre ha hamburgare eller korv med pommes, som de tyckte var gott.

Sedan delade vi på två jätte goda desserter. Jag älskar ju chokladtryfflar medan de andra hellre ville ha en banana split. Så vi satt och njöt av goda desserter i solnedgången medan vi lyssnade till några svenska favorithits som trubaduren sjöng.

Lekpark

På campingen nära stranden och restaurangen hade de även en lekpark som mini gillade mycket.

Minigolf

Efter middagen passade vi även på att spela en runda minigolf. Som vanligt förlorar jag alltid. Det är bara att inse att golf inte är min grej. Men killarna är riktigt duktiga och jag tycker det är en otroligt mysig familjeaktivitet som numera hela familjen kan göra.

Har du någon favorit camping i Sverige? Om vilken?

Vi har tidigare besökt några andra campingar i Sverige. Men funderar nu lite på vart vi ska åka nästa sommar. Kommentera gärna.

——–

Vistelsen här och i Karlstad gjordes i annonssamarbete med Visit Karlstad, men tankar, åsikter och bilder är som vanligt mina egna. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *