Sant Roc Restaurant i Calella de Palafrugell

Panorama restaurang

I Calella de Palafrugell fanns en enormt mysig restaurang på Sant Roc Hotel med magisk utsikt över stan.

Hotellet med restaurangen ligger på en klippa på Costa Brava och har utsikt över Calella de Palafrugell och den vackra bukten.

Magisk utsikt över Calella de Palafrugell

Att slå sig ner här med en fördrink och blicka ut över havet och vackra Calella var något alldeles speciellt. Det var nästan så man inte ville slita blicken från utsikten. Här uppe avnjöt vi vår sista middag och kväll på Costa Brava kusten.

Förrätt

Jag åt en förrätt med både fisk, räkor, potatis och bacon. Det var en passande smakkombination även om bilden kanske inte blev den bästa.

Varmrätt

Till varmrätt åt jag grillad fisk med grillade grönsaker. Sedan beställde jag till deras aioli. Då blev det lite mer smakrikt.

Dessert

Desserten var som vanligt to die for. Ni vet min förkärlek till choklad. Det blev en choklad och hasselnötskaka, som verkligen blev den godaste rätten.

Prisvärd restaurang

Kvällen kunde helt enkelt inte ha blivit bättre med dessa vyer och medelhavsrätterna. Vi åt en Meny Sant Roc där mam fick välja på flera olika rätter. Denna menyn kostade totalt 28 Euro och då ingick även bröd, smör och vatten till maten. Ville man ha vin eller kaffe fick man betala extra. Men jag måste säga att det var väldigt prisvärt för denna menyn.

——————-

Det här inlägget är en del av samarbetet med NordicTBinCostaBrava som arrangeras av Nordic TB och Costa Brava. 

Vill du läsa mer om min resa till Costa Brava har jag många flera tips på länken.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *