Vintersäsongens ”sista stopp” på Teneriffa

Som flygvärdinna är det alltid något speciellt med vintersäsongens första stopp för då har man längtat efter det ett tag som jag skrev tidigare. Det är roligt att äntligen få kliva av flygplanet ibland på varmare breddgrader och njuta för en övernattning eller två. Men det är också något speciellt med säsongens sista stopp.

Då har man packat väskan varje vecka i mer eller mindre 6-7 månader, besökt olika resmål varje vecka och känner att det blir skönt att komma hem nästan varje kväll istället. Och att bara flyga turnarounds igen.

Jag fick vintersäsongens sista stopp på Teneriffa i helgen. Och vi kom fram till 25 grader och sol i lördags eftermiddag. Vilket var riktigt härligt. Sedan åt vi goda tapas till middag innan jag deckade i min säng. Arbetsdagen var ju ”bara” 12,5h innan vi var framme på hotellet. På morgonen blev det långpromenad i strålande sol och frukost utomhus.

Mitt jobb är verkligen det bästa av två världar. Man får möta härliga människor varje dag på jobb och även se nya resmål emellanåt.

Nu drar sommarsäsongens destinationer igång och i veckan väntar en övernattning på Kreta innan det mest blir turer över dagen. Men det ser jag verkligen fram emot. Få komma hem och träffa barnen varje kväll igen.

Jag älskar verkligen variationen i mitt jobb. Sedan är det så skönt att det börjar bli ljust kring 4,30 på morgonen nu, så det är mycket enklare att gå upp på morgonen.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *