Nästa resa går till snöklädda berg och Alptoppar

Vi har verkligen förälskat oss i snöklädda berg och skidåkning. Hela familjen (nästan) älskar att åka skidor. Den yngsta bara längtar efter att åka skidor också.

De senaste två åren har vi varit i Österrikiska Alperna och åkt skidor. Förra året var vi i Zillertal och året innan var vi i Wagrain och Kleinarl.

Vorarlberg

Våra senaste Alpresor har varit fantastiska och vi älskar verkligen Österrike. Men vi gillar också att åka till nya skidorter, så imorgon reser vi till Vorarlberg som ligger i östra delen av Österrike. Det är alltid roligt att se nya skidorter och vi anpassar naturligtvis valet av skidorter efter barnen.

Dagen har mestadels fokuserats på packningen och våra fina ullunderställ från Pierre Robert är nerpackade igen och vi ser fram emot härliga dagar i skivbacken igen. Nu är det bara att hoppas på att väderprognosen blir bättre.

Vorarlberg here we come!

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *