Playa de Las Terasitas på Teneriffa

Santa Cruz strand

Playa de Las Teresitas är en strand som ligger i närheten av Santa Cruz de Tenerife, Teneriffa. Stranden ligger nära den lilla mysiga byn San Andrés ca 10 km norr om Santa Cruz centrum, och är en av de mest kända stränderna på Kanarieöarna.

På Teneriffa finns det många sandstränder. Men det är bara ett par stycken med vit sand. Stranden är cirka 1km lång och kantas av olika Beach Clubs som hyr ut solsängar från 2 Euro, man kan köpa drycker eller enklare mat och det finns ett flertal toaletter och duschar längs stranden.

Stranden känns fräsch och fin och är helt klart värt ett besök. Trots att jag har varit u Santa Cruz de Tenerife ofantligt många gånger, så har jag aldrig tidigare besökt denna stranden. Men det blir definitivt flera gånger hit. Att ligga på stranden och bada i havet är ju oslagbart. Det blev helt enkelt en dag på stranden idag.

Hitta hit

Las Teresitas Beach

Avenida Marítima De San Andrés, 38120 Santa Cruz De Tenerife

Åk hit

Har man inte egen bil eller hyrbil så går även lokal bussarna hit om man inte vill åka taxi.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *