3 smarta teknikprylar när man reser

Eftersom jag reser i stort sett varje vecka i tid och otid, nätter, tidiga morgnar och dagtid, så reser jag aldrig utan adapters, laddare, lurar och Power banks. Här kommer tre tips på smarta teknikprylar som jag tycker är bra och som alltid följer med mig på resande fot.

 

1. Trådlös laddning för den resande familjen
 Charge stream global travel kit är allt man behöver för att kunna ladda trådlöst runt om i världen. Detta är en av mina smartaste investeringar vad det gäller teknikprylar. Allt detta kommer också med ett smidigt fodral, strömadapter med utbytbar väggkontakt för olika länder. Även en 2,4A biladapter och en kabel ingår för att kunna ladda i bilen, så man har alltid i detta fodralet samlat.

2. Trådlös powerbank för fulladdad mobil

Lågt eller inget batteri i mobilen eller surfplattan är numera inget problem tack vare powerbanks från mophie. Det senaste är trådlösa batterier för de mobilmodellerna som stödjer tekniken på bla Iphone.  Charge Stream-serien och powerstation plus 10000 gör det enkelt att fylla på batteriet i din smartphone, var du än befinner dig – utan att vara beroende av strömuttag eller sladdar. Charge Stream Powerstation levererar upp till 48 timmars extra batteri till en vanlig mobiltelefon och 24 timmar till en mindre surfplatta. Man kan även ladda flera enheter samtidigt från denna större Power Bank.

 

3. Skärmskydd som filtrerar bort det skadliga blåa ljuset 

InvisibleShield har tagit fram ett skärmskydd, Glass+ Visionguard, som inte bara skyddar mobiltelefonens skärm mot repor och stötar utan även mot det skadliga blåa ljuset (HEV). Blått högenergiljus tränger djupare in i ögat, vilket kan ge skador på näthinnan, grå starr,  sömnsvårigheter m.m.  Detta skyddar min Iphone 8 väldigt bra och jag måste säga att ljuset känns mycket bättre sedan jag började använda det.

Har du några teknikprylar som du inte kan resa utan?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *