La Villa Beach Restaurant i Santa Maria

Jag är tillbaks igen på den vackra ön Sal som tillhör Kap Verde öarna i Afrika. Det var ett par månader sedan jag var här sist, fast det känns som igår. Men jag tänkte det är dags för ett restaurangtips på Kap Verde.

Sist när jag var på ön var vi och åt middag på La Villa Beach Restaurant. Det var ett mycket trevligt ställe att dinera på, på stranden.

Läge

Restaurang La Villa ligger precis vid stranden i staden Santa Maria på Sal. Precis i närheten av den omtalade piren och inte långt ifrån huvudgatan i stan.

Prisvärt

Jag åt själv ett riktigt gott kyckling spett med potatis och en senapssås. Tro mig eller ej men smakkombinationerna var utsökta.

Mina kollegor åt både oxfilé och tonfisk som också smakade riktigt bra.

Restaurangen är väldigt prisvärd man får en god tonfiskfilé och oxfilé under 20 Euro och min kyckling kostade bara dryga 10 Euro.

Läget var super mysigt, på stranden. De hade även en trubadur som spelade, vilket var trevligt och det var heller inte så mycket folk där, som på andra restauranger bredvid.

Observera att det är svårt att betala med Mastercard på Kap Verde. De föredrar lokal valuta, Euro eller VISA kort. Jag var så glad att jag hade Euro i plånboken, eftersom de inte ville ta betalt med något av mina Mastercard.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *