Koh Naka Noi – en vacker ö i Thailand

Den vackra lilla ön Koh Naka Noi ligger knappa 10 min med speedboat från Phukets Pir. Denna ön var vårt tredje stopp på vår båtutflykt med Phuket Marine Group, där vi först besökte ön Koh Khai Nuk och sedan ett stopp för bara snorkling ute i havet utanför ön.

Paradis sandstrand

Koh Naka Noi hade en sandstrand som gick kring större delen av den lilla ön.

Stranden kändes minst sagt som en härlig paradisstrand. Trots att vi inte var ensamma på ön, så fick vi nästan stranden för oss själva.

Majoriteten av besökarna på ön var kineser som också var på utflykt. De flesta av dem låg i skuggan bara, medan vi båda ville snorkla och bada.

Aktiviteter

På ön fanns solsängar och ett flertal aktiviteter att välja mellan. Varför inte gunga och njuta av härlig utsikt över havet eller spela en volleyboll match som vår son gjorde.

De erbjöd även andra vattenaktiviteter som att åka ring efter en båt, men det hoppade vi. När man för en gångs skull befinner sig på en relativt öde strand och vacker ö ville vi bara njuta.

Lunch restaurang

I vår utflykt ingick även en lunch på en av restaurangerna på ön. Det erbjöds klassiska thailändska rätter som nudlar, ris, grönsaker, kyckling i söt sur sås och färska frukter till dessert.

Jag kan inte riktigt förstå att jag har missat ännu ett guldkorn i Thailand.

Båtutflykter är verkligen fantastiska. Man får se och uppleva mycket på en och samma dag.

Spana också in

1 kommentar

  1. Sååå fint, nådde denna ö och den förra du skrev om. Åker mot Oman i morgon, först fm dagar i stad, berg och öken, sen tre dagar på stranden. Och stranden ska vara väldigt fin i södra Oman.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *