God Jul från Thailand

Årets julkort kommer ifrån Thailand. För första gången någonsin firar jag jul med min egen familj utomlands. Det var lite beslutsångest innan vi väl bestämde oss. Men just nu känns det bara helt rätt. Vi njuter av sol, bad och värme.

Julkänslor då?

Personalen på Sunwing Kamala Beach har lyckats riktigt bra med att ge oss julkänslor också. Varje dag hela december har de haft sin egen lucköppning av julkalendern. Julafton startade för oss med lucköppning i miniland och julpyssel.

Dans kring granen

En av dagens höjdpunkter blev såklart dans kring granen nere på Kamala Beach. Herregud vilken uppslutning. Det kändes som hela stranden var med och sjöng svenska julsånger och dansade kring granen…

Christmas Sing – a – long

På kvällen bjöds det på en underhållande Christmas-Sing-a-long show med juliga barnsånger.

Tomten hittade hit

Jamen visst hittade Tomten till Thailand också. Tomten var så snäll och delade ut julklappar till alla barnen på kvällen och Lollo och Bernie bjöd på julkramar.

Sedan blev det julshow för hela slanten.

Ville man så kunde man äta en julig internationell buffé på hotellet. Men vi valde att äta på en restaurang på stranden.

En väldigt trevlig dag – stort tack till all personal på Sunwing Kamala Beach som gjorde vår julafton 2018 så minnesvärd.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *