Jetlag de luxe i Thailand

Efter vår mardröm innan avresa så nådde vi alla fall vårt slutmål Thailand. Allt känns ju också så mycket enklare när man väl är framme. Vi räknade ut att vi reste i närmare 18 timmar från dörr till dörr.

Trots jag eller vi i familjen är väldigt resvana så var vi väldigt trötta när vi kom fram. Vi sov väl några timmar ombord på flyget. Men många blev det inte för mig. Barnen sov nog i alla fall mer än halva flygresan vilket var toppen.

Vi kämpade för att hålla oss vakna på måndags kvällen för att äta middag. Sedan somnade vi redan kring 20-snåret.

Men vaknade allihopa kring 24 tiden och låg vaken närmare 3 timmar allihopa. Barnen var hungriga och törstiga. Det blir ju liksom fel med tiden. Plus att barnen hade sovit mycket ändå jämfört med oss vuxna.

Jetlagen har suttit i ett par dagar nu. Vi har alla väldigt svårt att sova på kvällarna och svårt att komma upp på morgonen.

Klockan är snart 24 på kvällen här igen och jag är jätte pigg. Tack och lov sover övriga familjemedlemmar, så vem vet från och med imorgon kanske vi kan få lite mer rutin på våra dagar här nere och möta dagens ljus lite tidigare.

Jag ”glömmer” nästan alltid detta med jetlag. Thailand är så underbart, så man minns bara det bästa.

Vi njuter i alla fall i fulla drag.

Idag blev det en hel dag på ett vattenland i Phuket.

Häng gärna med på instagram @liniztravel för att få se mer av vackra Thailand.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.