Wowanders reseapp – en gratis resedagbok

– I samarbete med Wowanders –

Bästa restipsen

När man ska ut och resa vill man ju verkligen ha de bästa tipsen på vilka hotell som är bra, restauranger med god mat och allmänna utflyktstips som är värda att göra.

En relativt ny reseapp på marknaden är Wowanders, där privatpersoner lägger upp sina ”egna resor” och ger sina privata tips på olika resmål, restauranger, hotell etc. Oftast får man ju ärligast och bäst tips av nära och kära eller de som är på resmålet. Kanske de hetaste restaurangerna, bäst hotellet för säsongen osv

Mina resor

Jag har själv dokumenterat flera av mina resor sedan i somras, framför allt för min egen skull för att det är fantastiska minnen och jag minns exakt datumen. Men jag har även gjort min profil offentlig för att andra ska kunna se den och kunna ta del av mina härliga tips.

Här kan ni gå vidare direkt till en länk och läsa om mina Dubrovnik tips. Men det lättaste är såklart att ladda ner appen och följa mig där istället.

Resedagbok

Wowanders kan även användas bara som en resedagbok för dig själv, där du enkelt kan dokumentera dina resor och vad du har gjort under resan. Man gör en ny resa för varje resmål och skriver i datum när man var borta, vad man gjorde och lägger till bilder. Ett väldigt smart sätt för att komma ihåg allt man gjorde under resan och minnas tillbaks. Under din semester kommer appen  automatiskt att identifiera när du till exempel besöker en restaurang eller en sevärdhet och kommer fråga om du vill lägga till den i din dagbok. Efter att du godkänt förslaget skapar programmet en plats för din dagbok som både innehåller bilder som du har tagit liksom användbar information såsom plats och hemsida. Hur smart som helst måste jag säga.

Sen väljer man bara om man vill dela sina resor med sina vänner eller om man vill dela dem offentligt.

Ni laddar enkelt ner Wowanders app i er surfplatta eller telefon som man laddar ner andra appar.

Har du kanske redan testat denna appen? Eller vad använder du för appar när du reser och önskar tips?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *