Nya året börjar med en favorit i repris resa

2019 års första resa är äntligen bokad. Jag måste faktiskt erkänna att jag bokade två av familjens flygbiljetter redan på Black Friday rean, för de var så billiga. Men jag vågade inte boka alla flygbiljetterna OM jag inte skulle få ledigt från mitt jobb…

Jag kan ju inte alltid planera så långt fram i tiden tyvärr. Så jag avvaktade med de andra två flygbiljetterna som jag även ville boka på bagage med tills jag fick min ledighet bekräftad förra veckan. Nuförtiden kostar det ju ganska mycket extra att resa med incheckat bagage. Ofta mer än vad flygbiljetten kostar?!

Favorit i repris

Det blir helt enkelt en favorit i repris. Förra året startade vi med en skidresa till Serbien och vi fick verkligen mersmak.

Kopaonik

Kopaonik som är rankad till världens fjärde billigaste skidort överträffade helt klart våra förväntningar. Kanske var det vädret som gjorde mycket också. Vi hade strålande sol och lagom kallt på dagarna. Men backarna var bra och passade framför allt en barnfamilj med en 7,5 åring. Det var inte alls mycket folk i backarna och inga liftköer heller knappt, i slutet av januari.

Grand Hotel & Spa Kopaonik

Vi bodde fint på Grand Hotel & Spa Kopaonik i fyra nätter med Ski in Ski out till skidbackarna.

Nästs år reser vi till Stara Planina, en annan skidort i Serbien och det ska bli spännande att se vad denna skidorten erbjuder och hur bra skidåkning det är där.

Om en dryg månad bär det av, ni hänger väl med?

Har ni bokat någon skidresa i vinter? Om vart?

Spana också in

1 kommentar

  1. Ser supernice ut. Jag är så skidsugen jag med. Blir i alla fall en weekend i Åre i januari sedan förhoppningsvis alperna då jag aldrig varit där och åkt skidor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *