El Cerdo Que Rie – En trevlig restaurang i Las Palmas

Nästan tre dagar denna veckan har tillbringats nere på Gran Canaria och i en av mina favorit städer i Spanien – Las Palmas. I onsdags åt jag och ett par av mina kollegor på en för mig helt ny restaurang – El Cerdo Que Rie.

Det var en jätte trevlig restaurang på strandpromenaden Las Canteras, som jag har passerat flera gånger. Jag har snarare trott att det har varit en turistfälla med tanke på det perfekta läget. Man sitter liksom med första parkett till stranden, havet och solnedgången. Så läget kan knappast bli bättre.

Jag åt en god lax bit tillsammans med sallad och ett glas vit. Knappa 15 Euro för en middag, vilket verkligen är prisvärt.

Min kollega åt en köttbit i pepparsås som också var riktigt god och räkor i vitlök till förrätt.

Det är alltid lika trevligt, efter en hel dag i ”röret” att hitta nya trevliga restauranger och runda av dagen med en god bit mat.

Detta är verkligen lyx för mig. Solnedgången i Las Palmas är så vacker när den väl är där…

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *