Ett dygn i Santa Cruz de Tenerife

Denna helgen spenderas återigen på jobb. Tredje jobbhelgen i rad, så ni kan ju bara gissa hur mycket jag längtar tills nästa helg när jag är ledig och ska få spendera den hemma med familjen.

Ett knappt dygn på Teneriffa

Det blev ett knappt dygn på Teneriffa. På grund av dåligt väder blev vi försenade över till ön igår. Vi landade på Gran Canaria och skulle åka med ett litet flygplan över till Teneriffa. Men det låg ett lokalt oväder över ön, så vi fick inte lyfta förrän prognosen såg bättre ut. När vi sedan landade på ön ösregnade det.

Vad gör man när det ösregnar på ön?

Jag och några kollegor åkte till ett stort shoppingcenter i Santa Cruz – El Mediterano – heter det. Där finns de flesta affärerna man kan tänka sig i Spanien.

Efter shoppingrundan avslutade vi med tapas på en tapas bar i shoppingcenter och sedan tog vi en taxi hem. Det är alltid gott med tapas i Spanien.

Soluppgång

Imorse vaknade jag lagom till solen gick upp och begav mig ut på en långpromenad i staden. Det var varmt i luften närmare 20 grader men halv mulet. Santa Cruz är en väldigt trevlig stad att promenera omkring i.

Jag avslutade min promenad med en mysig frukost på ett av mina favorit caféer i stan – Rincon del Pan.

Därefter var det dags för att göra sig i ordning för en ny dag på jobb.

Hur har din helg varit?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *