Drömmen om en skidresa i vinter

Detta inlägget är ett samarbete med engelbert-strauss. 

********************************************************************************************************

Vintern närmar sig med stormsteg och vi älskar ju verkligen att åka skidor och resa på skidsemestrar. Förra vintern hann vi med hela tre skidresor till Säfsen, Serbien och Zillertal i Österrike. I år har vi inte bokat någon skidresa ännu, då det blir en solresa över julen. (Mer om den senare). Men någon gång efter nyår hoppas jag att få ledigt och kunna åka iväg på några skidresor både utomlands och i Sverige. Både Serbien och Alperna lockar såklart igen. Det är mest min ledighet som styr vad som det blir i vinter och hur länge vi kan vara bortresta.

Vinterkläder

Inför varje vinter behövs det nästan alltid inför skaffas nya vinterkläder åt barnen. De växer hela tiden så det knakar. Inför denna vinter har jag hittat snygga ullunderställ åt barnen hos engelbert strauss som jag är sugen på att klicka hem åt mina små juveler. Jag gillar verkligen när jag hittar lite annorlunda kläder som kanske inte ”alla barn” på förskolan eller skolan har. Så är det lättare för personalen att komma ihåg vems kläderna är om jag glömmer att skriva namn på deras kläder, som en stressad  och trött småbarns mamma är relativ ofta.

Det går alltid åt några ullunderställ åt barnen inför varje skidresa, så jag brukar kitta dem med några olika inför varje vinter. Inför varje skidresa brukar jag se till att barnen har med sig åtminstone två eller tre olika ullunderställ, då de ofta blir smutsiga efter en lunch eller middag  eller blir blöta efter en lång och svettig dag i skidbacken.  De har även både stilrena och matchande ullunderställ för vuxna. Jag är riktigt sugen på att maken och jag kanske borde matcha kidsen i år inför årets skidresa.

De säljer även arbetskläder där om det är någon som behöver arbetskläder.

Får jag min vilja igenom hoppas jag på även tre skidresor igen denna vintern. Men jag vet inte riktigt hur vi ska få till det med lediga dagar, semester och sedan när min äldsta son går i skolan och har skolplikt. För mig är det extremt svårt att få ledigt på alla skolloven. I år satsade jag på påsklovet, sommarlovet och fick ett par dagars ledigt på höstlovet och nu jullovet. Men nästa år vill jag ju också vara ledig. Vi får helt enkelt se vad det blir?!

 

Vart köper du helst barnens eller familjens skidkläder eller ullunderställ? Reser ni på någon skidresa i vinter? 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *