Vagabond form – att träna när du reser

Det här med ”Vagabond form” var det ett gäng resebloggare ( Annika, Lisa och Sofia ), som kom på för en tid sedan för att peppa varandra gällande träning på resor. En riktigt smart grej för att uppleva världen och träna på samma gång.

Vagabond form på Gran Canaria

Nästan varje gång när jag är i Las Palmas promenerar jag ”upp till korset” som vi kallar det. Det är ganska brant och jobbigt uppför berget, men SÅ värt det när man når toppen, för man får verkligen världens vackraste utsikt över Las Palmas som ni ser ovan.

Och även denna lilla gulliga färgglada by som ligger strax utanför Las Palmas.

Berget vi går uppför ligger i ena delen av Las Palmas och man går längs hela strandpromenaden – Las Canteras – bort tills man kommer till berget. Sedan går man på små stigar på sidan uppför.

Det är verkligen helt magiskt vackert, hela promenaden. Framför allt vid fint väder.

Idag när jag gick uppför berget var det inte lika fint väder som sist jag gick uppför, förra gången jag var på Gran Canaria. Men idag fick jag trevligt sällskap av en söt kollega som jobbat som vandringsguide i Alperna – så nu blev jag sugen på att vandra i Alperna! Vilken dröm!

Jobbar du på Vagabond formen? Gillar du att vandra i berg? Har du varit på någon vandringsresa?

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *