Tre länder på tre dagar

Tre länder på tre dagar är det ens möjligt tänker ni? Eller egentligen blev det ju fyra länder om jag ska räkna med Sverige också. Ja, men som flygvärdinna är det mesta möjligt. Kanske även om du bilar i exempelvis Europa, då är det också en lätt match att få till tre länder på en dag till och med.

Vilka länder har jag hunnit med på tre dagar då?

Kap Verde – Afrika

Min dag började i arla morgon i torsdags morse och jag jobbade ner till Kap Verde i Afrika. Kap Verde är den härliga ögruppen i Atlanten som tillhör Afrika. Ett perfekt resmål för dig som verkligen behöver ta det lugnt och älskar sol, bad och fina sandstränder.

Ett knapp dygn spenderade jag i Santa Maria. Innan det bar vidare norröver.

Gran Canaria – Kanarieöarna – Spanien

På fredagen packade vi ihop igen och flög över till Gran Canaria passivt. Det vill säga jag jobbade inte ombord på flyget, utan det var ren överföring från ett resmål till ett annat. Vi ankom på fredags kvällen och hann med en middag, en morgon promenad och frukost innan det var dags att hoppa i uniformen igen och jobba!

Ålborg – Danmark

På lördagen jobbade jag upp till den danska pärlan Ålborg. Jag hoppade i säng ganska snart efter arbetspasset på lördags kvällen och bestämde mig för att möta soluppgången på söndag morgon och gick en kort morgonpromenad i vackra Ålborg innan det var dags att ta flyget till min hemma bas – Stockholm!

Ett vanligt arbetspass för en flygvärdinna. Fyra dagars sammanhängande jobb. Men det varierar starkt från vecka till vecka.

Hade du något höstlov? Varit på någon resa?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Sparar alltid min semester till hösten så jag har just kommit hem till mörkret och vardagen efter 1 månad i sunny California.Min familj var 10 dar med mig i Usa och firade höstlov.Jag hade lite mera länder på ca ett dygn då jag flög hem…det blev 5.Usa,London ,Sverige, Lettland och Finland så man kan säga att jag tog ut allt med att flyga på min hemresa 😁

  2. Kul med många länder på kort tid. Kap Verde ser så härligt ut! Höstlovet tillbringades hemma i Sverige vilket kändes ganska OK eftersom det ändå var soligt och fint då. Nu däremot längtar jag bort från gråvädret….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *